2020 – mulighetenes år!

2020 – mulighetenes år!

2020 – mulighetenes år!

Hei alle sammen og godt nytt år!
2019 var et veldig fint år for meg og det håper jeg det var for deg også. Overveldende mange har vært innom bloggen og tilbakemeldingene har vært veldig positive. Tusen takk alle sammen!
Hage har alltid vært en stor lidenskap for meg, og jeg har brukt mye tid både i egen og andres hage. Jeg har imidlertid en kranglete rygg, noe som gjør hverdagen vanskelig å planlegge. Dette er noe jeg nå må begynne å ta hensyn til har jeg skjønt.  Jeg har derfor planlagt veldig få prosjekter neste sesong, men henviser gjerne til andre. Jeg skal holde foredrag, levere noen artikler, kose meg med å skrive denne bloggen, men ellers være fri og frank. Jeg har jo faktisk fått tre herlige barnebarn i løpet av halvannet år og et nytt kommer om et par uker. Jeg har dessuten et ganske heftig reiseprogram, der jeg i tillegg til å gjøre andre ting også skal få smettet inn noen hagebesøk.
Har du noen ønsker om tema til bloggen kan du gjerne komme med forslag i kommentarfeltet under. Jeg er lydhør og baserer mange av innleggene mine på spørsmål jeg får fra leserne. Hvis ikke kan du jo benytte januar til å skape nye hagedrømmer. Mørkt ute, men hyggelig inne med hagemagasiner, bøker og alt som finnes av inspirasjon på nettet. Snart er det på tide å få de første frøene i jorda, kanskje har du et drivhus som kan gjøres vårklart, eller kanskje bor du i de deler av landet som i dag har hele 19 varmegrader. Da kan du jo luke litt – eller la være. For min del er jula ryddet bort og jeg skal friske opp inneplantene. Her er spor av både spinnmidd og tørke ser jeg, så noe må gjøres før vårsola setter inn.
Klem fra Tusenfryden!

Kommenter

Melding
Name
E-mail
Website