Godt Nytt År!

Godt Nytt År!

Godt Nytt År!

Jeg har, antagelig i likhet med deg, mange drømmer, planer og ønsker for det nye året. Men så var det dette med prioritering. Tiden er knapp, og det er så mye man har lyst til å gripe fatt i. Mitt nyttårsforsett er at jeg skal bli flinkere til å se det vakre rundt meg, i stedet for å irritere meg over det ugjorte. Dagens halvtime med fotoapparatet resulterte i bilder av en halvvissen pyntekål, en lodden og struttende  magnoliaknopp, en vaiende frøstand av silkekinagress og en uttørket bukett av brudeslør. Mye har skjønnhetsverdi om man bare ser seg litt rundt.
Akkurat i dag kan hybelkaninene få duve fredfylt i hjørnene. Klesvasken stikker ikke av og foredraget jeg skulle jobbet med kommer til å gå som en drøm, når bare inspirasjonen kommer. En rolig oppstart på det nye året er det jeg trenger – stresset kommer raskt nok.

Godt nytt år til alle lesere! Jeg gleder meg til vårsesongen, men inntil videre skal jeg nyte alt det vintervakre.

 

 

 

 

Kommenter

Melding
Name
E-mail
Website