Hagedrøm?

Hagedrøm?

Hagedrøm?

Jeg er så heldig å få besøke mange hager i løpet av en sesong. Nesten hver ettermiddag på vårparten er jeg rundt og snakker om hagens muligheter. Jeg møter mange våryre kunder som drømmer om nettopp drømmehagen. Pergola, vannspeil, rosebuer og hyggelige sitteplasser er drømmen for noen, mens andre vil ha det stramt og formelt.
I hagesentrene er det også lange køer, og ut ifra handlevognene å dømme er det ikke lite penger som nå brukes på å gjøre hager og terrasser vårfine.
Min hyttehage – min hagedrøm
Det er vel flere enn meg som sukker av misunnelse når det ene TV-programmet etter det andre viser frem drømmehager og vakre oaser. Magasinene bugner og på nettet kan man se det flotteste av det flotte. Sånn vil vi ha det!
Fra The secret garden of Heligan – der fikk jeg nye drømmer!
Men så kommer spørsmålet. Hvor mye er du egentlig villig til å satse på hagen din? Å oppnå drømmehagen koster penger og ikke minst tid. De skikkelige hageentusiastene reiser ikke på ferie om sommeren, de er hjemme og klipper, luker og vanner. Og de flotte hagene har ikke blitt til i løpet av en sesong. Det ligger år med planlegging, eksperimentering og hard jobbing bak.
Da jeg kom over denne hagen måtte jeg rett og slett ringe på og prate litt 🙂
Jeg vil ikke ta motet fra noen, men det er med hagedrømmer som med andre drømmer. De går sjelden i oppfyllelse av seg selv. Vilje, interesse og pågangsmot må til hvis du skal lykkes. Det er ingenting som heter vedlikeholdsfri hage, uansett hvordan du snur og vender på det. Men nyt våren, vær fornøyd med det du faktisk får til og drøm deg gjerne bort!
Og vil du drømme mer kan du gå inn på denne nettsiden. Du må lage en profil, men så kan du begynne å søke…

 

 

Kommenter

Melding
Name
E-mail
Website