Hagemessen 2018

Hagemessen 2018

Hagemessen 2018

Jeg har vært på hagemessen og tenkte å dele noen kjappe tanker og bilder av det som skjer. Jeg har sett mest på redskaper, stein og trematerialer denne gangen,  men har selvsagt sveivet innom hagemøbler og blomster også.

På hagemøbelfronten er det egentlig ikke så mye nytt. Det går i grått, grått og grått. Det er praktisk og fint, men direkte lekent kan man vel ikke påstå at det er…
Når det gjelder farger ellers var det faktisk en hel del i gull. Mulig det er det nye nå – det får jeg vel sjekke ut når jeg skal på foredragsrekken Ditt hjem 2018 i morgen.

Noen hadde satset på kul keramikk, for et litt mer organisk preg. Jeg falt for denne potteskjuleren med ananas.

Chabby chic og romantikk holder stand i mange hager og utvalget av krukker, pyntegjenstander og annet stash i blekk var upåklagelig.

Masse nips å plukke med seg for den som er glad i slikt. Jeg likte disse vannbeholderne som gir potteplantene nødhjelp når man ikke er hjemme.

Er du klar for en litt mer dekadent stil kan du selvsagt kjøre på med fjær, papegøyer og annen moro. Det er lov å leke seg litt med hagen også!

Blomstermessig sett var det også i år julerosen (Helleborus) som sto i sentrum. Ikke så rart kanskje, den egner seg jo så godt til å pynte opp på terrasse eller inngangparti nå.

Flere av mine kunder ønsker seg pergola og mange leverandører viser sine løsninger. Jeg kom over denne varianten som rett og slett er murt opp. Jeg elsker kombinasjonen murelementer, treverk og elvestein! Det går sikker an å be Asak miljøstein, som hadde bygd den på stedet sammen elever fra Hvam videregående om arbeidstegninger.
Jeg likte også denne litt rustikke, frittstående hagestuevarianten fra Talgø. Dårlig bilde, men sjekk nettsiden deres her hvis du er interessert.

Har du dårlig plass synes jeg dette lille tørkestativet/bordet var supersmart.

Ellers er det som vanlig løker, planter, veksthus (da må jeg gå storrundt for det har jeg så lyst på!), robotgressklippere og utstyr. Det er spennende foredrag og masse til inspirasjon. Er du hageinteressert så ta turen – det er åpent frem til og med søndag.

 

 

Kommenter

Melding
Name
E-mail
Website