Hager til inspirasjon

Hager til inspirasjon

Hager til inspirasjon

Tidligere i vår var jeg i Nederland, og et av høydepunktene var hagene i Appeltern. Her er det bygget opp mer enn 200 ulike hager, i totalt forskjellige stiler. Poenget er at man skal kunne se hvordan planter, materialer, møbler og bygg kan fungere sammen. Utrolig spennende, selv i øsende regn. Problemet med så mange utstillingshager er bare at du ikke klarer å ta inn alle inntrykkene.
Ta en titt på bildene under og drøm deg bort. Kanskje er det enkeltelementer her som kan testes ut i din hage? Legg merke til hvordan farger fungerer sammen og hvor frodig en hage kan være selv før blomstring. Legg også spesielt merke til bruk av belegningsstein, grus og kanter. Se også hvor mye du kan få ut av liten plass dersom du dropper plen 🙂

Å besøke disse hagene er som å gå på en kunstutstilling. Noen hager bare raser du igjennom, mens andre blir du sittende i. Ved inngangen får du utlevert audioguide, slik at du får informasjon om hver enkelt hage. Har du lyst til å besøke hagene kan du trykke på linken her. Det er åpent fra 1. mars – 25. november.

2 Comments

 • Jannicke
  18. juni 2018 19:05 0Likes

  De har helt sin egen hagestil i Nederland. STILIG, rett og slett!

  • Hege Rønning
   19. juni 2018 13:29 0Likes

   Ja, veldig mye lekkert 🙂

Kommenter

Melding
Name
E-mail
Website