Ja, nå regner det, ja!

Ja, nå regner det, ja!

Ja, nå regner det, ja!

Knusktørr sommer, vanningsforbud, hageproblemer – slik har det vært i store deler av landet i år. Tar du en titt rundt vil du se at det ser skikkelig tragisk ut mange steder. Brune thujahekker det bare er å gi opp, pjuskete prydbusker og skadedyrutsatte staudebed.

Men nå regner det til gjengjeld til gangs! Her hos meg er kjelleren full av vann, og ettersom rørene på terrassen har gått tette har vi nå satt opp båtpumpe i påvente av rørlegger og nye avløpsløsninger. Litt deprimerende det hele, men vann nå – det trenger vi. Plenen er i ferd med å komme til seg selv igjen og mange busker, som har sturet i hele sommer, har funnet ut at tiden har kommet for å røre litt på seg igjen.

Jeg aksepterer regn en ukes tid, men så vil jeg ha høy himmel, frisk høstluft og gnistrende høstfarger. Da skal nemlig hagen så smått gjøres vinterklar. Det skal legges løk, ordnes i bed og bindes opp for vinteren. Jeg skal også plante høstnytt i krukkene mine. Har du tilsvarende planer får du følge med på bloggen fremover eller titte innom de blogginnleggene jeg har uthevet her.

Ha en fin uke!

2 Comments

 • Jannicke
  12. september 2018 21:23 0Likes

  Som bergenser hadde jeg ikke trodd at jeg noensinne skulle tørste sånn etter regn. Det har gjort hagen så godt med disse edle dråpene. Sammen med fortsatt varme har hagen fått en ny boost i september. Ren nytelse! Flotte bilder med diamantbekledde blomster.
  Jannicke

  • Hege Rønning
   12. september 2018 23:30 0Likes

   Takk skal du ha – vi får vel sette pris på både sol og regn:-)

Kommenter

Melding
Name
E-mail
Website