Potteskjulere – helt gratis!

Potteskjulere – helt gratis!

Potteskjulere – helt gratis!

Vel, helt gratis er det kanskje ikke, men saken er den at min mann er veldig glad i å kjøpe vin og jeg er veldig glad i å…. Nok om det. Jeg har i alle fall tilgang på kasser fra vinmonopolet og de er faktisk veldig dekorative, syns jeg. Treverket er fint, merkene bringer frem god minner og gjenbruk er noe alle bør tenke på. Synd å kaste, rett og slett… Denne sommeren er kassene tatt i bruk. Noen brukes til oppbevaring eller til å servere brød i og andre som potteskjulere. Litt landlig, rustikk stil som sklir rett inn i mitt utekjøkken…

For at vannet ikke skal renne rett igjennom plasserer jeg grillbrett nederst i vinkassene. De er i aluminium og lette å tilpasse. Da får plantene fin undervanning og tørker ikke så fort ut. Er det behov for å justere høyden legger jeg bare noen baller med aluminiumsfolie i bunnen under brettet. Et alternativ er å stifte fast plast på innsiden, slik at vinkassene blir vanntette. Husk at sommerblomster i potter tørker utrolig fort ut, så pass på vanningen.

Du kan også bruke kassene som minipallekarmer og så reddiker, urter og annet småtteri der. Det har ikke jeg gjort, men det kan jo være fint hvis du for eksempel har en liten balkong.

Er du interessert i å lage tilsvarende stil kan du jo bare ta turen til nærmeste vinmonopol. De har sikkert noen å avse hvis du spør pent 🙂 Et søk på finn.no kan også være et alternativ. Og har du vinkorker til overs bør du lese dette blogginlegget.

Kommenter

Melding
Name
E-mail
Website